ТОП Вести

Маркетинг

30. САЕМ НА КНИГАТА – МНОГУ ПРОМОЦИИ, НАСТАНИ И НОВИ ИЗДАНИЈА

На 30. јубилејно издание на Саемот на книгата 2018, кој ќе се одржи од 3-9 мај во ВИП арена Борис Трајковски ќе се ...

„Shark Design“ – чекор понапред во дизајнот

„Shark Design“ претставува спој на млади ентузијасти, кои ве носат во светот на креативноста, хармонијата и магијата на дизајнот. Нивната цел и желба ...

Книговодство

Сметководство, консалтинг, Административни услуги „Интерактива“, ул. „Нико Нестор“ бр. 23, Струга. Телефон: +389 46 782 562, +389 75 249 223. interaktiva.mk, mail: [email protected] ...

Оружје и пиротехника

Пиротехника „Блинкер“, ул. „Мите Димоски“ бр. 14, Струга. Телефон: +389 78 301 779. ...

Печатници и книжари

Печатница „Ирис“, кеј „8-ми Ноември (зграда Фати Трејд) Струга. Телефон: +389 46 786 466, +389 46 702 465. ...

Техника, Компјутери и телефонија

„Сетек, се од техника“, ул. „Маршал Тито“ б.б. Струга. Телефон: +389 46 843 750. setec.mk, mail: [email protected] Кабловска ТВ, Интернет, Телефонија „Cable Call“, ...

Медицина

Поликлиника „Магдис“, ул. „ЈНА“ бр. 9, Струга. Телефон: +389 46 781 378, +389 70 543 572. ...

Мода и Конфекција

Бутик за деца и бижутерија „Бербеј 2012“, ул. „Маршал Тито“ б.б. (Струшка чаршија). Телефон: +389 70 791 795. Бутик „Стар“,на кеј од реката ...

Прехрана

„Кадино“ Скопје, ул. „10“ бр. 43, с. Кадино, Скопје. Телефон: +389 2 258 14 04. kadino.com.mk, mail: [email protected] „Миса Маркет “, ул. „Димитар ...

Туристички Агенции

Туристичка Агенција „Аура Травел“,кеј. „Борис Кидрич“ 4, Струга. Телефон: +389 46 780 060. ...
error: