Драган Спасов Дац- Публиката во Охрид утре ќе слушне познати рефрени, шлагери кои оставиле трага

- Интервју, Музика
318

Утре вечер на сцената на Анитичкиот театар во Охрид концерт ќе одржи познатото дуо Александар Митевски и Драган Спасов –Дац. Ова за нив ќе биде прв концерт , а публиката ќе има можност да ужива во изведба на нивни песни, но ќе слушне и познати евергрини. Деталите на Play radio ги најавивме со Драган Спасов-Дац. Зборувавме за позитивните реакции на публиката на чие барање се одржува овој концерт, за спојот Митевски-Дац што создава музика за душа и ни ја разубавува оваа чудна 2020-та година.

Дац гарантира дека публиката утре ќе ги знае сите песни што ќе бидат изведени. Тој истакна дека самата идеја за овој концерт, односно евергрин-вечер се реализира на барање на публиката.

На Антички театар следува романтично музичко доживување за сите генерации и љубители на музичката уметност.

Целосното интервју можете да го прроследите на видеото.

Извор: Play radio

 

 

Facebook Коментари