MIYATTA: Почестена сум што Brass Brothers ме избраа мене, ,,I wanted more“ предизвика одчични реакции кај публиката

- Интервју, Музика
149

Познатата македонска вокална солистка Наташа Крстевска позната како Мијата, неодамна го промовираше новиот сингл заедно со Brass Brothers насловен како „I wanted more“ , а на 15 мај одржа концерт во рамки на петтото издание на „Скопски градски фестивал“. Концертот се одржа во една несекојдневна интимна атмосфера во камерната сала на Филхармонија. И на двете теми зборувавме со Мијата која ја имавме во телефонско вклучување во живо. Разговорот можете да го проследите на следниов линк:

Извор и фото: Play radio

Facebook Коментари