Мyзички и поетично со Гуру Харе – Како настана новата песна ,,Бројаница“

- Интервју, Музика
155

Во минутите посветени на домашната музичка сцена, во денешното издание на емисијата Play cafe ја промовиравме новата песна на нашиот познат музичар Игор Атанасовски -Харе , овој пат во соработка со Тања Тас, пејачка во групата Темпера. Песната се вика ,,Бројаница“, а вчера беше промовиран и спотот. Сите детали ги дознавме од Харе. Разговорот можете да го проследите на следново видео:

Извор: Play radio

Facebook Коментари