ТОП Вести

Маркетинг

ЛТХ Леарница вработува асистент во одделот за човечки ресурси

Потребни квалификации: Завршено најмалку Високо образование од областа на општествените науки Се претпочита претходно работно искуство Возачка дозвола Б категорија Одговорности: Одржува точни ...

ТОП МАРКЕТ ВРАБОТУВА

StrugaOnline ...

Од сега пазарењето е „ТОП“ и во Струга

Стружани и бројните посетители на ривиерата од денеска ќе можат да уживаат во пазарењето во новиот, супер модерен „Топ маркет“, деветти во фамилијата ...

ОГЛАС: Продажба на недвижен имот на Охридска банка А.Д Скопје

О  Г  Л  А  С за продажба на недвижен имот на Охридска банка А.Д Скопје Земјиште под зграда 1 и Деловен Простор во ...

ТОП МАРКЕТ ИМА ПОТРЕБА ОД РАБОТНИЦИ ЗА НОВИОТ МАРКЕТ ВО СТРУГА

Трговскиот ланец „Топ Маркет“ на компанијата „Семафор Комерц – Р“, има потреба од двајца работници и две работнички во новиот маркет во Струга, ...

ЛТХ Леарница Охрид вработува финансиски соработник

„ONE-STOP SHOP“ 100% Export – Дел од Групацијата LTH Castings d.o.o. SLO Изработуваме иновативни и високо квалитетни производи наменети исклучиво за автомобилската индустрија ...

Препознатливиот трговски ланец „Топ Маркет“ наскоро и во Струга

Трговската понуда во Струга, наскоро квалитативно ќе биде збогатена со познатиот бренд „Топ Маркет“ на компанијата „Семафор Комерц Р“, која 32 години успешно ...

„ТОП МАРКЕТ“ ИМА ПОТРЕБА ОД РАБОТНИЦИ ВО НОВ МАРКЕТ ВО СТРУГА

Познатиот трговски ланец „Топ Маркет“, наскоро отвора нов маркет во Струга на улица „Партизанска“, во сините згради, на влезот од поранешна „Стружанка“. Маркетот, ...

📣Време е за саемски попусти на најудобните италијански производи за спиење од PER DORMIRE📣

Традиционално како и секоја година, започнуваат саемските попусти во нашите салони. Од 15ти март до 15ти април нудиме одлична можност за купување на ...

ЛТХ Леарница вработува, ова се слободните работници позиции

За сите идни и веќе дипломирани инженери нудиме можност да бидете дел од идентификацијата, анализата и имплементирањето решенија во производствените процеси, вклучително анализа ...
error: