Авто

- Авто
1023
  1. „Авто Мото Друштво“ Струга, технички преглед на автомобили и мотори, регистрација, хомологација…. Наспроти гимназијата во Струга.
  2. Станица за технички преглед „ЕУРО КОНТРОЛ“ Струга, технички преглед на на сите видови автомобили, атест на затемнети стакла и плин, регистрација, издавање меѓународна дозвола, издавање на зелен картон, полномошно за управување со туѓо возило, издавање полиси за сите осигурителни компании, хомологација и идентификација на вашето возило. ул. Туристичка, после хотелот Аполонија во Струга, телефон +389 78 327 732.
  3. Станица за технички преглед  „R control  Струга“ – Мислешево, Технички преглед на сите типови моторни возила, осигурителни полиси од сите осигурителни компании по ваша желба, издавање меѓународна возачка дозвола, дозвола за управување со туѓо возило, тив хомологација, сите видови на а-тест. Станица за технички преглед  „R control  Струга –Мислешево“, на регионалниот пат Струга – Охрид на влезот од Мислешево.
  4. Бензинска Пумпа „ИЛИНДЕН“ Мороишки Мост Струга.
  5. Такси компанија „ОСКАР“ ул. Маршал Тито 117 Струга. 046 1578

Поврзани вести

Facebook Коментари