Музиката на Владимир Четкар во популарно аргентинско радио шоу „Дискорама“

- Музика
468

Популарното Аргентинско радио шоу „Дискорама“ овај петок дел од емисијата ќе посвети на музиката на Владимир Четкар. Дискорама се емитува секој петок во 22 часот на фрекфенцијата на Радио Култура од Буенос Аирес ( http://www.fmradiocultura.com.ar/ ). Во предходните две изданија на Дискорама гости беа популарниот Британски Асид Џез состав Инкогнито како и Ники Сиано, легендарниот њујоршки диџеј и резидент во дискотеката Студио 54.

Strugaonline

Facebook Коментари