Објавен е новиот албум на групата ,,АББА“

- Музика
109

Денеска излезе новиот албум на групата  „АББА“ со наслов „Voyage.“ На YouTube каналот на познатиот бенд беа објавени нови песни, односно „When You Danced With Me“, Little Things“, „I Can Be That Woman“, „Keep An Eye On Dan“ и „Bumblebee“.

За следната година е најавена холографската турнеја на славната шведска група, а по истата групата и официјално ќе се повлече.

Facebook Коментари