(ВИДЕО): „АББА“ претставија уште една нова песна во пресрет на повратничкиот албум

- Музика
245

Култната поп-група „АББА“ на 5-ти ноември ќе издаде нов албум, а веќе извесен период континуирано се промовираат дел од песните кои ќе се најдат на повратничкиот албум. По песните „I Still Have Faith In You“ и „Don’t Shut Me Down“, сега ја објавија и песната „Just A Notion”. Песната датира од 1978 година, но никогаш не била објавена.

Facebook Коментари