ТОП Вести
15-ти ноември

15-ти ноември

Oд утре (15-ти ноември) почнува обврската за задолжително поседување зимска опрема во возилата

Од 15 ноември, почнува да важи обврската за задолжително носење зимска опрема во возилата, која ќе трае сѐ до 15 март наредната година. Согласно тоа, Републичкиот совет за ...
error: