ТОП Вести
70 години

70 години

РК Струга слави 70 години постоење, во сабота на терен се враќаат млади и стари ветерани!

Ракометен клуб „Струга“ слави 70 години постоење. Во сабота во Спортски Центар „Тими“  на терен ќе се вратат млади и стари ветерани, а заедно со нив ќе игра ...
error: