ТОП Вести
алиса во земјата на чудата

алиса во земјата на чудата

Охридскиот театар со „Алиса во земјата на чудата“ гостува во Штип

Национална установа Центар за култура „Григор Прличев” – Охрид / Народен Театар Охрид повторно гостуваат и тоа на театарски фестивал за деца и младинци „Малиот Принц” во Штип ...

Детската претстава „Алиса во земјата на чудата“ во петок ќе се игра во Охрид

На репертоарот на Центар за култура „Григор Прличев“- Охрид, во петок,  20.09.2019 година ќе биде – детската претстава „Алиса во земјата на чудата” од англискиот писател Луис Карол ...

Детската претстава „Алиса во земјата на чудата“ во петок ќе се игра во Охрид

Oвој петок на репертоарот на охридскиот театар е детската претстава „Алиса во земјата на чудата.“ Станува збор за многу познатото дело од англискиот писател Луис Карол е во ...

Детската претстава „Алиса во земјата на чудата“ наскоро во Охрид

НУ Центар за култура “Григор Прличев”- Охрид / Народен театар Охрид премиерно ќе ја прикажува детската театарска претстава „Алиса во земјата на чудата” од англискиот писател Луис Карол ...
error: