ТОП Вести
антикорупциска комисија

антикорупциска комисија

Стружанецот Горан Трпеноски избран за член на Антикорупциска комисија

Собраниската Комисија за прашања на избори и именувања предложи Билјана Ивановска да биде нов претседател на Антикорупциската комисија. За членови во Државната комисија за спречување корупција се предложени: ...
error: