ТОП Вести
ажурност на податоци

ажурност на податоци

Општина Струга: После прием на решенијата за уплата на данок на имот и комунална такса граѓаните да се обратат во Општината

Општина Струга ги известува и апелира до граѓаните, за после прием на решенијата за уплата на данок на имот и комунална такса-фирмарина, да се обратат во просториите на ...
error: