ТОП Вести
бесплатни

бесплатни

Денеска започнува бесплатната вакцинација против сезонски грип

Од денеска во Охрид и Струга започнува  бесплатната вакцинација против сезонски грип. Право на ваква вакцина имаат лица над 65 години, лица со хронични заболувања, бремени жени и ...

Вевчанци се едуцираа за превенција од мозочен удар

Активисти од здружението „Мозочен  удар“ – Охрид во пензионерскиот дом во Вевчани правеа бесплатни лекарски прегледи со цел детектирање на ризик фактори за мозочен удар. Покрај прегледите, жителите ...

Бесплатни работилници за креирање на веб-страни во WordPress во Струга

Американско катче Струга и Општина Струга организираат бесплатни работилници за креирање на веб-страни во WordPress! Добредојдени се да се пријават сите оние кои би сакале: – да започнат ...

ТАКСИРАТ ВИ НАЈАВУВА: ПОВЕЌЕ ОД 30 БЕСПЛАТНИ КОНЦЕРТИ НА ПИН ФЕСТИВАЛОТ

ТАКСИРАТ наскоро ја започнува големата прослава на исчекор кон 20-ката на Фестивалот и тоа со меѓународната ПИН музичка конференција и шоукејс фестивал која од 30-ти ноември до 2-ри декември ќе се ...

Дубиоза Колектив со нови бесплатни анимирани Вибер стикери!

Дубиоза Колектив не престанува со изненадувања! Овој пат тие ви го претставуваат меѓународното партнерство со „Вибер“. „Вибер“ не е апликација која се користи само за „чет“, таа е ...
error: