ТОП Вести
царинска служба

царинска служба

Царинските службеници запленија буре со непријавено хидраулично масло во автомобил кај Ќафасан

Во текот на минатите четири седмици, царинските службеници спречија повеќе обиди за криумчарење разна стока, при што се задржани облека, украси, хируршки материјали, стакла за очила, леќи за ...
error: