ТОП Вести
член

член

Уставен суд: Противуставно е да се прекине снабдувањето со вода за пиење кога корисникот не ја исполнува обврската за плаќање

Уставниот суд го укина членот 33 ставот 1 и ставот 4 во делот: “…овите (1) и” од Законот за снабдување со вода за пиење и одведување на урбани ...

Стружанецот Горан Трпеноски избран за член на Антикорупциска комисија

Собраниската Комисија за прашања на избори и именувања предложи Билјана Ивановска да биде нов претседател на Антикорупциската комисија. За членови во Државната комисија за спречување корупција се предложени: ...
error: