ТОП Вести
ден на дијабетичари

ден на дијабетичари

Со бесплатно мерење шеќер и предавање, во Струга ќе се одбележи Денот на дијабетичарите

На 14.11.2019 година по повод Светскиот ден на дијабетичарите, во просториите на Црвен крст Струга ќе се одржи предавање за дијабет од страна на д-р Мира Костојчиноска од ...

Над 120 стружани бесплатно измерија шеќер во крвта – активности по повод Денот на дијабетичари

По повод светскиот ден на дијабетичарите , денеска  во организација на Здружението на дијабетичари во соработка со Црвен крст Струга, предавање  одржа Д-р Мира Костоичиноска.  Предавањето имаше едукативна ...

Едукативно предавање за дијабетес и бесплатно мерење на шеќер во крвта во Струга

По повод светскиот ден на дијабетичарите , во среда (14.11.2018), во организација на Здружението на дијабетичари во соработка со Црвен крст Струга, предавање ќе одржи Д-р Мира Костоичиноска.  ...

Предавање по повод денот на дијабетичари и бесплатно мерење на шеќер во Струга

На ден  14-ти ноември (вторник) по повод Светскиот ден на дијабетичарите во просториите на Црвен крст – Струга предавање ќе одржи Д-р Мира Костојчиноска. Предавањето ќе се одвива ...
error: