ТОП Вести
депонирање

депонирање

„Охридски комуналец“ постави информативни табли за забрането фрлање отпад

Ј.П.„Охридски Комуналец„ постави информативни табли за забрането фрлање отпад на локации каде во изминатиов период е евидентирано недозволено одлагање и фрлање отпад од секаков вид (градежен шут, кабаст ...

ЈП „Комунално“ :Депонирање на градежен шут и делови од стар мебел покрај контејнерите е дозволено само во среда наутро

Од ЈП Комунално ги информираат граѓаните на град Струга дека е забрането депонирање на градежен шут, гранки, делови од стар мебел и сл. покрај контејнерите за одлагање на ...
error: