ТОП Вести
дивоградби

дивоградби

Рамиз Мерко: Во заштитениот појас на Општина Струга не постои ниту една дивоградба

На иницијатива на министерот за животна средина и просторно планирање, вчера во салата на Советот на Општина Струга се одржа состанок за презентација на Нацрт – Извештајот за ...

Сугарески: Владата им излезе во пресрет на граѓаните – ги продолжи роковите за легализација на дивоградби

На вчера одржана прес-конференција,  министерот за транспорт и врски Горан Сугарески информираше дека  на вчерашната  седница Владата го усвои предлогот на Министерството за транспорт и врски за измени ...
error: