ТОП Вести
drim short 2019

drim short 2019

На 27-ми декември започнува третото издание на „Drim Short “ фестивалот во Струга

Под мотото  „Погледни под површината“, од 27-ми до 29-ти декември во Струга ќе се одржи третото издание на фестивалот на краток филм „Drim Short “ „Под површината се крие магијата ...
error: