ТОП Вести
ек снегар

ек снегар

ЕК Снегар -Струга освои шест медали на Интернационалната регата во Охрид

ЕК Снегар -Струга  учествуваше на Интернационалната регата во Охрид. Струшките едриличари постигнаа одлични резултати и дома се вратија со шест медали. Класа оптимист генерален плассман девојки Андреа Кавај второ ...

Во Охрид се одржа критериска регата „Заeдно за иднината на езерото“, ЕК ,,Снегар“ постигна одлични резултати

На 20-ти август  се одржа критериска регата „Заeдно за иднината на езерото“ во класите ,,Оптимист“ , Ласер 4.7“ и класата ,,470.“ Поздравен говор оддржа Г-дин Коста Ивановски, претставник ...

EK ,,Снегар“ со одлични резултати на ,,Летна регата 2021“

Во организација на Едриличарскиот клуб ,,Снегар” Струга, Агенција за млади и спорт и Едриличарска Федерација на Македонија вчера во Струга се одржа ,,Летната регата 2021,, во класата Оптимист. ...
error: