ТОП Вести
енергија

енергија

Со „Форма вита“ и почетниците стануваат здрави и активни луѓе со посакуваниот фитнес резултат

Сакате да го промените начинот на живот на подобро со физичка активност? Долг период не сте физички активни? Спортски центар Форма Вита е вистинското место да ги направите ...

Ноќта помеѓу 28-ми и 29-ти октомври започнува зимското сметање на времето

Наредниот викенд, односно ноќта помеѓу 28-м и 29-ти октомври во 3 часот наутро ќе започне зимското сметање на времето.  Стрелките на часовникот се враќаат еден час наназад. Зимското ...
error: