ТОП Вести
форма вита

форма вита

Успешна фитнес година со Форма вита!

Форма вита е местото каде што луѓето секој ден се трудат да бидат подобри од вчера. Постигнатите фитнес резултати нека бидат  мотив за поставување нови цели. Најголем успех за ...

Со „Форма вита“ и почетниците стануваат здрави и активни луѓе со посакуваниот фитнес резултат

Сакате да го промените начинот на живот на подобро со физичка активност? Долг период не сте физички активни? Спортски центар Форма Вита е вистинското место да ги направите ...

Форма Вита додели дипломи и медали на децата со пречки во развојот од центарот Порака Нова Струга

Преку симболична трка во организација на Спортски центар Форма Вита на децата со пречки во развојот од центарот Порака Нова им беа доделени признанија и медали. „Целта на ...

Со „Форма Вита“ преку физичка активност до промена на секојдневието на децата од „Порака Нова“

Веќе трета година како трае соработката помеѓу Спортскиот центар Форма Вита од Струга со центарот за лица со попреченост  „Порака нова“ од Струга. На иницијатива на Мими Стојаноска ...

Ново мотивирачко видео од „Форма-вита“ – негувајте здрав дух во здраво тело

Вежбањето не е мода или тренд-тоа е животен стил и здравје. „Форма Вита“ со ново видео за ваша мотивација. Вежбањето нека биде ваша здрава навика, затоа што само ...

Спортскиот центар „Форма Вита“ ја остварува својата мисија- создава задоволни клиенти

Спортски центар „Форма Вита“  од Струга е фитнес центар за жени и деца. Основна цел на „Форма Вита“  е помош на клиентите кон остварување на нивните фитнес цели. ...

ЈОГА И СТРОНГ ЗУМБА се новите активности во ФОРМА ВИТА

Спортски  центар „Форма Вита“ Струга ја проширува својата програма на тренинзи и промоции! За прв пат  „Форма Вита“  започнува  со воведување на ЈОГА часови! ЈОГА вежбите ќе бидат ...

Фитнес центар Форма Вита Струга  ви подарува здравје, насмевки и успешни резултати од вежбањето

Фитнес центар за жени и деца „Форма Вита “ од Струга и оваа година продолжува со нови активности и континуитет во својата работа. „На големо задоволство на спортскиот ...

(ВИДЕО) Корисниците на спортски центар „Форма Вита“ градат позитивен став кон животот

„Грижете се за вашето тело затоа што тоа е единственото место каде што треба да живеете“ – ова е само една од пораките кои ги испраќаат членовите на ...

Спортски камп за деца „Форма Вита 2017“ – изненадувања за најмладите во Струга

Спортски центар „Форма Вита“ ова лето со нови активности и доживувања за најмладите. Форма Вита е организатор на спортски летен камп за деца од 7 до 13 години ...
error: