ТОП Вести
фотогалерија

фотогалерија

(ФОТО-ГАЛЕРИЈА) Вака изгледа новата зграда од ООУ „Браќа Миладиновци“ во Струга

Новата зграда во склоп на ООУ „Браќа Миладиновци“ многу наскоро ќе биде пуштена во употреба.  Додека се привршува со работа, погледнете како изгледа сега. Strugaoline ...

Фотогалерија од „Водици 2018“ во с. Радожда

Фото: Наум Кутаноски Strugaonline ...

ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ВЕВЧАНСКИ КАРНЕВАЛ 2018

       Фото: Strugaonline ...

Фотогалеријата „Истражи ја Струга“ на најкреативен начин го опишува секој убав детал од нашиот град

Во рамките на „Ynё Bizim Nostru Наш Amaro Naš Festival” кој од 25-ти до 27-ми јули се одржа во Струга, и беше  реализиран со цел  да придонесе во подобрување ...

Фотографии од 3 години „Златни денови“ – Години и денови за паметење

  Кратово, (29.06.2017) Од 2014та години во Кратово се организира една од најубавите културни манифестации, „Златни денови“. Како изминуваа годините, со настапите на познати македонски и балкански музичари ...

Екипата на „Еуро стил“ е победник на турнирот во мал фудбал „Враништа 2017“

Заврши Турнирот во мал фудбал “Враништа 2017” Во големото финале се натпреваруваа екипите на Жито Леб – Охрид и Еуро Стил – Охрид кој по одиграните 20 минути ...
error: