ТОП Вести
илустратори

илустратори

Автори и илустратори од Струга изработија три детски книги

Во рамки на програмата „Нов Културен бран“ Здружението за незавизен културен ативизам „ИНКА“ од Струга,  реализираше уметнички резиденции во кои тројца автори на приказни и тројца илустратори, во ...
error: