ТОП Вести
Импровокација

Импровокација

Нова епизода од „Импровокација“ на 25-ти јануари во Охрид

Познатите актери-импровокатори ја најавуваат новата епизода од театарската импровизација „Импровокација“ што ќе се игра на Керал сцената при Центар за култура „Григор Прличев“  во Охрид. „На сите преживеани ...

Во сабота нова „Импровокација“ пред охридската публика

Втората  епизода од театарската импровизација „Имровокација“ од оваа сезона охридската публика ќе има можност да ја проследи во сабота, 23-ти новември во 20:00 часот. Добро познатата актерска екипа, ...

Во петок нова епизода од „Импровокација“ во Охрид

Овој петок во Охридскиот театар  ќе се одигра новата епизода од театарската импровизација „Импровокација“. „Вашата ИМПРОВОКАЦИЈА ве повикува!  На 11 октомври, во 20 часот одредот на ИМПРОВОКАТОРИ ќе ...

Импровокација на 24 мај во Центар за култура „Григор Прличев”-Охрид

24-ти мај, денот на просветителите Св. Кирил и Методиј, ден кога светите браќа тргаат на Моравската мисија е ден и за Импровокација. „Петок од 20:00 часот, во Центарот ...

Во сабота нова „Имровокација“ во Охрид

Како и изминатите годни, така и оваа година, на 27ми април (сабота) на малата сцена при НУЦК „Григор Прличев“ – Охрид (Народен театар Охрид) од 20 часот тимот ...

Нова епизода од „Импровокација“ во сабота во Охрид

На 23-ти февруари во Народен театар Охрид, публиката ќе има можност да го проследи шестото шоу од петтата сезона од театарската импровизација „Импровокација“. Актерите на креативен начин ја ...

Нова епизода од „Импровокација“ на 1-ви декември во Охрид

Оваа сабота (1-ви декември) на сцената на Народен театар-Охрид ќе биде изведена најновата „Имровокација, односно четвртата епизода од петтата сезона. Во оваа епизода од мегапопуларната  „Импровокација“  ќе дознаете ...

Во сабота нова доза „Импровокација“ во Охрид

„Почитуван гледачу, Ти пишуваме со надеж дека си добро, и дека некако го издржа целиов месец без Нас. Те молиме не очајувај, во сабота, на 13 ти од ...

Во сабота стартува новата сезона на „Импровокација “

„Импровокација“ ќе ја отвори  новата театарска сезона 2018/19 на Нарoден Театар Охрид, во сабота 15.09.2018 г. во 21:00 часот, на супер познатата локација – керал сцена. Картите по ...

„Летна шема – Импровокација“ наскоро во Охридскиот театар

На 29-ти јуни со почеток во 21:00 часот во Центарот за култура „Григор Прличев“ во Охрид ќе биде одиграна најновата епизода од театарската импровизација „Импровокација“. Овојпат со поднаслов ...
error: