ТОП Вести
ИНКА

ИНКА

Автори и илустратори од Струга изработија три детски книги

Во рамки на програмата „Нов Културен бран“ Здружението за незавизен културен ативизам „ИНКА“ од Струга,  реализираше уметнички резиденции во кои тројца автори на приказни и тројца илустратори, во ...

Јавна расправа за нацрт-стратегијата за културен развој 2018-2022 во петок во Струга

Здруженијата, ИНКА и Креативни и Активни од Струга, како локални партнери на Асоцијацијата на независната културна сцена ЈАДРО и Здружение за култура ТРАНЗЕН, информираат дека  јавната  расправа за ...
error: