ТОП Вести
искршен

искршен

Три лица искршиле инвентар во кафе-бар во Струга

На 3-ти август 2019 година, во 08:00 часот било пријавен инцидент на улицата „15-ти Корпус“ во Струга. – Во кафе бар лицата С.Б.(33), Д.А.(36) и И.И.(24) сите од ...
error: