ТОП Вести
јане велкоски

јане велкоски

Денеска е Светски ден на детето

Денеска се одбележува Светскиот ден на детето. Генералното собрание на Обединети нации во 1954 година го прогласи 20-ти ноември за Светски ден на детето.  Целта на одбележувањето е  ...
error: