ТОП Вести
казнени дела

казнени дела

Жител на Радолишта ќе одговара за тринаесет казнени дела

Поради постоење основи на сомнение за сторени 13 казнени дела од кои, 11 „тешка кражба на дрзок начин“ и 3 казнеи дела „одземање моторни возила“, полициската станица од ...
error: