ТОП Вести
книга за деца

книга за деца

Во Струга промовирана книгата за деца „Мравко“ од Даниела Милошеска

Во Спомен куќата на Браќата Миладиновци во Струга, во петокот беше промовирана книгата за деца „Мравко“ од Даниела Милошеска, воспитувач во ЈОУДГ „8-ми март.“ Книгата е наменета за ...

Во Вевчани промоција на книга за деца од авторот Наум Попески

Во понеделник,  25-ти ноември, во  Клубот на пензионери во Вевчани ќе биде промовирана најновата по ред 20 –та книга „Дувни Дувни Ветренце“ од авторот Наум Попески. Книгата е ...
error: