ТОП Вести
LTH

LTH

LTH Леарница Охрид вработува…….

  LTH Леарница Охрид вработува Електротехничар во одделот за Одржување ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ Завршено Средно Образование  (електро техничар, енергетичар); Познавање на работа со компјутер; Основно познавање на англиски јазик. ПРОФЕСИОНАЛНИ ...

LTH Леарница Охрид вработува: Стручно лице за безбедност и заштита при работа

LTH Леарница Охрид вработува стручно лице за безбедност и заштита при работа. Потребни квалификации: Високо образование од областа на технички науки (дипл. градежен инженер, дипл. машински инженер, дипл. ...
error: