ТОП Вести
межународен ден

межународен ден

Ден на лица со попреченост-„Порака Нова“ ја спроведува кампањата „Мојот успех“

3-ти декември се одбележува како Меѓународен ден на лицата со посебни потреби. Овој ден е посебно акцентиран на потребите и проблемите кои ги имаат и со кои се ...
error: