ТОП Вести
младински активизам

младински активизам

Дискусија за младински активизам во вторник во Струга

Младиинфо Интернационал во соработка со Порака нова и Иницијатива за Независен Културен Активизам (ИНКА) Дримон фестивал  од Струга, организираат дискусија која ќе се одржи   на 26- ти ноември (вторник) ...
error: