ТОП Вести
наум попески

наум попески

Во Вевчани промоција на книга за деца од авторот Наум Попески

Во понеделник,  25-ти ноември, во  Клубот на пензионери во Вевчани ќе биде промовирана најновата по ред 20 –та книга „Дувни Дувни Ветренце“ од авторот Наум Попески. Книгата е ...
error: