ТОП Вести
НЕЛИ БЕВМЕ

НЕЛИ БЕВМЕ

(ВИДЕО) „Нели бевме“ од Кочо Рацин сега е и музичка нумера на Папаз и Танче

По првиот успешен сингл „Спомени“, Папаз и Танче го објавуваат вториот сингл кој исто така е дел од нивниот заеднички албум „Елегија.“ Песната се вика „Нели бевме“ и ...
error: