ТОП Вести
онлајн услуги

онлајн услуги

МЈП Проаква ги најавува своите онлајн услуги

МЈП Проаква-Струга го најавува својот нов веб-портал преку кој претпријатието ќе нуди можност за: – Онлајн пријава на сите дефекти – Онлајн плаќања на фактури – Онлајн аплицирање ...
error: