ТОП Вести
ОСЛОБОДУВАЊЕ ОД РАБОТА

ОСЛОБОДУВАЊЕ ОД РАБОТА

МТСП:Прогласена портокалова фаза- се препорачува ослободување од работа на бремените жени и постарите лица

По прогласувањето на портокалова фаза на територијата на цела држава до 14 август годинава, поради топлотен бран, Министерството за труд и социјална политика ги повикува правните субјекти да ...
error: