ТОП Вести
планински центри

планински центри

Потребни се работници за чистење снег во планински центри во Италија

Компанија бара работници за чистење снег во планински центри во Италија, потребни се повеќе работници. Платата ќе изнесува од 900 до 1400 евра во зависност од големината на ...
error: