ТОП Вести
почетници

почетници

Со „Форма вита“ и почетниците стануваат здрави и активни луѓе со посакуваниот фитнес резултат

Сакате да го промените начинот на живот на подобро со физичка активност? Долг период не сте физички активни? Спортски центар Форма Вита е вистинското место да ги направите ...
error: