ТОП Вести
Покров на Пресвета Богородица

Покров на Пресвета Богородица

Денеска е Покров на Пресвета Богородица

Православните верници денес празнуваат Покров на Пресвета Богородица. Отсекогаш Црквата ја прославува Пресвета Богородица како покровителка и заштитничка на христијанскиот род, Којашто со своите претстателски молитви Го смилостивува ...
error: