ТОП Вести
прличева одаја

прличева одаја

Изложба на книги „Роднокрајните автори – родени во ноември“ во „Прличевата одаја“

Од утре, 19-ти ноември до идниот понеделник во „Прличевата одаја “ на НУ Библиотека „Григор Прличев“ во Охрид ќе биде поставена изложбата на книги: „Роднокрајни автори – родени ...
error: