ТОП Вести
проекции

проекции

Од вечерва до петок, четири проекции на филмот ,,Хомо“ во Охрид

Филмот „Хомо“премиерно на кино репертоарот во НУ Центар за култура „Григор Прличев” – Охрид со четири проекции од вечерва до 13-ти ноември во 19:00 часот. Што е тоа ...

Три проекции на филмот ,,Хомо“ наскоро во Охрид

Филмот „Хомо“ премиерно на кино репертоарот во НУ Центар за култура „Григор Прличев” – Охрид ќе се прикажува во деновите 10-ти, 11-ти и 12- ти ноември 2020 година, ...

Филмот ,,Хомо“ од Игор Иванов-Изи во четврток и петок пред струшката публика

На 5-ти и 6-ти, ноември 2020г, (четврток и петок), со почеток во 19:00 часот, во Центарот за култура „Браќа Миладиновци“ – Струга, премиерно пред струшката публика ќе се ...

Три проекции на филмот ,,Стела“ во Охрид

Филмот „Стела“ премиерно на кино репертоарот во НУ Центар за култура „Григор Прличев” – Охрид и тоа во деновите 29-ти, 30-ти и 31-ви Октомври 2020 година, со почеток ...

,,Медена земја“ повторно на репертоарот на охридскиот Центар за култура

Филмот „Медена земја“ повторно ќе се прикажува на кино репертоарот во НУ Центар за култура „Григор Прличев” – Охрид и тоа во деновите 19-ти, 20-ти и 21-ви oктомври ...

Филмот „Врба“ повторно на кино репертоарот во Центарот за култура Охрид

Филмскиот хит ,,Врба“ повторно пред охридската публика. Кино проекциите се закажани за среда, четврток и петок ( 7-ми, 8-ми и 9-ти октомври) со почеток од 20:00 часот. Картите ...

Вечерва во Струга започнува „Неделата на нов германски филм“

Во малку поразличен формат, вечерва започнува „Неделата на новиот германски филм“. Публиката во Струга, Прилеп и Скопје ќе ја продолжи долгогодишната традиција на дружење со најновите остварувања на ...

Ново издание на „Недела на новиот германски филм“  во Струга– овој пат под отворено небо

Во малку поразличен формат, на 24 август започнува „Неделата на новиот германски филм“. Публиката во Струга, Прилеп и Скопје ќе ја продолжи долгогодишната традиција на дружење со најновите ...

Филмот „Дедо и внук“ ќе се прикажува во Струга

„Во НУЦК “Браќа Миладиновци” – Струга, на 04.03.2020 и 05.03.2020 (среда и четврток), со почеток во 20.00 часот ќе се прикажува најновиот филм на Илија Пиперкоски “Дедо и ...

Проекции на филмот „Глас“ во четврток и петок во Струга

Во НУ Центар за култура „Браќа Миладиновци“ – Струга, на 13-ти и 14-ти февруари (четврток и петок), со почеток во 20.00 часот, ќе се прикажува играниот филм ГЛАС. ...
error: