ТОП Вести
раст

раст

Царовска: Растат пензиите за 322.622 пeнзионери, подеднакво се грижиме и за младите и за повозрасните

Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска, директорот на Фондот на пензиското и ивалидското осигурување Шаип Зенељи и претседателката на Сојузот на здруженија на пензионери Станка Трајкова ...

Владата ќе ја засилува спиралата на раст на платите за работниците во Република Македонија

Во рамки на седницата на Економско социјалниот совет вчера во Владата на Република Македонија се одржа заедничка прес конференција на којашто се обратија Претседателот на Владата на Република ...
error: