ТОП Вести
Скршениот град - Скопје 26 Јули 1963 - 2009

Скршениот град – Скопје 26 Јули 1963 – 2009

Денеска во Струга ќе биде отворена изложбата „Скршениот град – Скопје 26 Јули 1963 – 2009“

Kaко резултат на меѓугалерска сорабтока на Музеј на град Скопје, Музеј Др. Никола Незлобински-Струга и Центар за култура „Браќа Миладиновци Струга“  денеска во 13:00 часот во Центарот за ...
error: