ТОП Вести
состанок

состанок

Рамиз Мерко: Во заштитениот појас на Општина Струга не постои ниту една дивоградба

На иницијатива на министерот за животна средина и просторно планирање, вчера во салата на Советот на Општина Струга се одржа состанок за презентација на Нацрт – Извештајот за ...

Светлана Славковска е избрана за претседател на МЗ-Радожда, Советот ќе решава насобрани проблеми

На 19-ти октомври се одржа првиот состанок на Советот на месна заедница во село Радожда. На состанокот, за претседател на Месната заедница беше избрана Светлана Славковска, за потпретседател ...

Состанок на фокус групата за изработка на стратешки акционен план за Дримски Басен

Денеска во Скопје во рамките на Дримскиот Процес и ГЕФ Дримскиот Проект се одржува работен состанок на Фокус Групата за изработката на Стратешкиот акционен план на целиот слив ...

Експертски работен состанок за Дримскиот басен во Атина

Денеска и утре во Атина, како активност во рамките на Дримскиот Процес, се одржува работен состанок на експерти од сите Земји на Дримскиот басен (Македонија, Албанија, Црна Гора, ...

Рамис Мерко: На Струга и е потребна нова болница која ќе ги исполнува сите потребни услови

Вчера во просториите на Хотел Дрим, Градоначалникот на Општина Струга г. Рамис Мерко се сретна со претставници на „Меридионал Груп“  од Италија. На состанокот присуствуваше заменик министерот за ...

Иванов го прекина и напушти состанокот со Заев и Димитров

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев и министерот за надворешни работи, Никола Димитров, денеска остварија средба со Претседателот на Република Македонија, Ѓорѓе Иванов на која го ...

Лидерот на ВМРО ДПМНЕ Христијан Мицкоски беше во посета на Струга

Претседателот на ВМРО ДПМНЕ , Христијан Мицковски, вчера одржа средба со граѓаните на Струга како и состанок со општинскиот комитет на ВМРО ДПМНЕ во Струга. После средбите, Мицковски ...

Mинистерот Спасовски денеска во работна посета на Струга

Министерот за внатрешни работи во Владата на Република Македонија Оливер Спасовски денеска во Струга  присуствува на подготвителниот состанок за подготовка на меморандум за разбирање за размена на информации ...

Вевчани ќе биде домаќин на 23 –те Регионални пензионерски спортски натпревари 2018

Во просториите на Клубот на пензионери во Вевчани на 12 април се одржа консултативен состанок со претседателите, секретарите на здруженијата и со соработниците задолжени за спорт на регионалните ...

Градоначалникот на Општина Струга на средба со претставници на Global Consulting & Development Associates од Косово

Денеска, во просториите на Општина Струга, Градоначалникот на општина Струга, г. Рамиз Мерко и шефот на Кабинетот г.Дашмир Насуфи,  се сретнаа со претставници на Global Consulting & Development ...
error: