ТОП Вести
стенд ап фестивал

стенд ап фестивал

Најголемиот балкански Стенд ап фестивал од 27-ми јули во Охрид

Стенд ап Македонија го најавува најголемиот балкански СТЕНД АП ФЕСТИВАЛ со две големи неверојатни журки со урнебесен хумор и одлична жива музика. Фестивалот ќе се одржи на 27-ми ...
error: