ТОП Вести
света недела

света недела

Кражба во црквата „Св. Недела“ во струшкото село Драслајца

Во текот на вчерашнито ден, во Полициската станица во Струга било пријавено дека во периодот од 15:00 до 17:00 часот, во црквата „Св. Недела“ во струшкото село Драслајца, ...
error: