ТОП Вести
Свети Архангел Михаил

Свети Архангел Михаил

Денеска се празнува Свети Архангел Михаил

Православните верници денес го слават Свети Архангел Михаил. Денот е куќна слава на многу семејства. Со овој празник се смета дека започнуваат зимските празници во годината. Од длабоката ...

Промоција на книгата „Свети Архангел Михаил“ од Академик Миле Миќуновиќ во Охрид

Денеска во 12 часот во НУ Библиотека „Григор Прличев“ во Охрид ќе биде промовирана книгата „Свети Архангел Михаил“ од академик Миле Миќуновиќ. Во оваа  книга академик Миќуновиќ на ...

Денеска се празнува Свети Архангел Михаил

Православните верници денес го слават Свети Архангел Михаил. Денот е куќна слава на многу семејства. Со овој празник се смета дека започнуваат зимските празници во годината. Од длабоката ...
error: